Expertise

We nemen alle zorg uit handen; creatie, implementatie en optimalisatie

Wat doen we?

We denken strategisch en creatief na over marketingdoelstellingen

Wij plannen doelmatige campagnes en creëren online ritme. Continue interactie met je doelgroep. Conversie is onze ultieme drive. Maximaal rendement uit online kanalen. Meer clicks, meer leads, meer conversie. Wij nemen alle zorgen uit handen, zijn echt jouw online marketing afdeling.

Strategie

Hét startpunt voor succesvolle marketing.

Online strategie

We vertalen jouw visie voor je bedrijf door naar een online strategie. We stellen korte- en lange termijndoelen vast voor online groei. 

100

Conceptontwikkeling

Een campagne, event of merk; een sterk concept maakt of kraakt het. Unieke en herkenbare concepten waarmee je impact maakt en je doelgroep inspireert. 

111

Positionering & beeldtaal

Vertel je merkverhaal met een unieke en krachtige positionering. Creëer herkenbaarheid in je communicatie en visuele uitingen.

045

Content creatie

Waardecreatie door kennisoverdracht. Sluit met relevante en waardevolle content naadloos aan op de behoefte van je doelgroep.

065d118dd91c46f484073a97e9a4d4c5

Online marketing

Continu onder de aandacht zijn bij de doelgroep.

Social Media Advertising

Vergroot je naamsbekendheid, genereer websiteverkeer en weet je doelgroep te bereiken dankzij specifieke targeting mogelijkheden. 

fcd4d34623e8f1a3ce0979b85dfa09ad

Social Media Management

Versterk de relatie met jouw volgers en fans. Sta in direct contact met je doelgroep, ga de interactie aan en maak ze betrokken bij je bedrijf of merk.

102

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Wij optimaliseren je website om je online zichtbaarheid te vergroten. Je website scoort hoger in de zoekmachines en is beter vindbaar.

078

Zoekmachine Adverteren (SEA)

Scoor een #1 positie in zoekmachines zoals Google en Bing en krijg meer websitebezoekers. Een continue stroom aan leads met een duidelijke zoekintentie.

017

Display Advertising

Wij realiseren een hoge exposure voor jouw bedrijf of merk, zodat jij een top-of-mind awareness krijgt bij je doelgroep.

fcd-2

Marketing Automation

Begeleid je doelgroep door de verschillende fases van de customer journey met geautomatiseerde en op data gebaseerde marketing.

096

E-mailmarketing

Van het versturen van een nieuwsbrief tot het instellen van een volledige funnel; met e-mailmarketing verbind je de doelgroep aan jouw merk.

009

Rapportage & Advies

Krijg inzicht in je kosten en resultaat dankzij maandelijkse rapportagemomenten. Jouw succesformule is bij ons gebaseerd op data.

fcd-1

Websites

De website is de basis voor online marketing.

Webontwikkeling

Wij maken van je website een leadgenerator. Een op maat gemaakte website met een goede vindbaarheid én die leads laat overgaan tot conversie.

986977bf3c0744f186f186fd7018a307

Conversie Optimalisatie (CRO)

Wij optimaliseren je website voor gebruiksvriendelijkheid en conversie, zodat jij meer omzet haalt uit je websiteverkeer.

079