Insights & Data

Inzicht en betere resultaten door kennisdeling en samenwerking

Onze aanpak

Met datagedreven marketing blijven we online groeien. We zorgen voor een sterk fundament. We maken alle inspanningen meetbaar en inzichtelijk. Door de marketingactiviteiten te meten kunnen we tot inzichten komen welke als doel verbetering hebben

Met het instellen van de juiste tracking- en meetvariabelen worden jouw online inspanningen meetbaar gemaakt en het geeft inzichten in het gedrag van je doelgroep. Dit is van belang om het succes van jouw online strategie te kunnen bepalen.

De online kanalen die we inzetten in jouw online strategie worden met elkaar verbonden in een dashboard. In het dashboard worden alle resultaten gemeten. Zo blijf jij real-time zicht houden op de gestelde KPI’s en wordt duidelijk of de gestelde online doelstellingen behaald gaan worden. Met rapportage en advies analyseren wij de resultaten en sturen de strategie bij waar nodig. Data & analyse zorgt ervoor dat we steeds meer inzichten krijgen in het gedrag van jouw doelgroep.

Wil jij je marketing activiteiten geautomatiseerd hebben om zo steeds meer rendement te behalen? Dan kijken we naar de mogelijkheid om marketing automation in te zetten voor jouw bedrijf.

Om het meeste uit websiteverkeer te halen, moet je website geoptimaliseerd zijn voor conversie. Vanuit onze expertise in webontwikkeling maken we een sterke en gebruiksvriendelijke website.