fbpx

Marketing automation bureau

Aan de slag met een marketing automation bureau

Heb jij ontdekt hoe waardevol marketing automation voor jouw bedrijf kan zijn?

En zie je in dat het de nodige uitdagingen met zich meebrengt? The Conversion Department is hét marketing automation bureau die jouw bedrijf helpt om meer waardevolle leads binnen te halen met marketing automation.
  • Altijd relevante content aanbieden aan de doelgroep
  • Meer waarde volle leads met marketing automation

Ontvang gratis advies over marketing automation

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Wat kan een marketing automation bureau voor jouw bedrijf betekenen?

Marketing automation is een vak apart. We zullen het niet al te ingewikkeld maken, maar marketing automation heeft als doel om meer waardevolle leads te genereren. Via software kan jij jouw marketing volledig automatiseren. Nu zijn de mogelijkheden van marketing automation eindeloos en door de bomen zie je al snel het bos niet meer. En dat is precies waarom je een bureau in de arm moet nemen. Een bureau sleept jou door het volledige proces heen wat bij marketing automation komt kijken. Het proces bestaat uit onderstaande onderdelen.

Veel onderdelen uit het proces vragen om specifieke kennis. Kennis waar een online marketingbureau die zich specialiseert in leadgeneratie verstand van heeft. Als jouw bedrijf deze kennis niet in huis heeft, is het onverstandig om zelf met marketing automation aan de slag te gaan.
  • De huidige marketing in kaart brengen
  • Concurrentieanalyse
  • Buyer Persona’s opstellen
  • Customer Journey uiteenzetten
  • Uitwerken van leadgeneratie en contentstrategie

Marketing automation software

Er is vrij veel software op de markt om met marketing automation aan de slag te gaan. The Conversion Department is partner van SharpSpring. Maar zo zijn er dus ook veel andere software partijen als Hubspot, Marketo, ActiveCampaign, Pardot, GetReponse en Act-On.

Wil je gaan werken met marketing automation software? Bedenk dan van te voren hoe je de software gaat gebruiken en welke functionaliteiten jij belangrijk vindt. Vervolgens kun je bekijken welke software het beste aansluit op jouw behoeften.

Cases

Werk waar we trots op zijn

Opdrachtgevers

Wij werken zoal voor...