Aan de slag met een marketing automation bureau

Heb jij ontdekt hoe waardevol marketing automation voor jouw bedrijf kan zijn? En zie je in dat het de nodige uitdagingen met zich meebrengt? The Conversion Department is hét marketing automation bureau die jouw bedrijf helpt om meer waardevolle leads binnen te halen met marketing automation.

Online marketing bureau Rotterdam

Partners waar wij trots op zijn

Als online marketing bureau werken we aan online groei voor verschillende opdrachtgevers.

Marketing automation software

Er is vrij veel software op de markt om met marketing automation aan de slag te gaan. The Conversion Department is partner van SharpSpring. Maar zo zijn er dus ook veel andere software partijen als Hubspot, Marketo, ActiveCampaign, Pardot, GetReponse en Act-On.

Wat kan een marketing automation bureau voor jouw bedrijf betekenen?

Marketing automation is een vak apart. We zullen het niet al te ingewikkeld maken, maar marketing automation heeft dus als doel om meer waardevolle leads te genereren. Via software kan jij jouw marketing volledig automatiseren. Nu zijn de mogelijkheden van marketing automation eindeloos en door de bomen zie je al snel het bos niet meer. En dat is precies waarom jouw bedrijf een bureau in de arm moet nemen. Een bureau sleept jou door het volledige proces heen wat bij marketing automation komt kijken. Het proces bestaat uit de volgende gangbare onderdelen:

  1. De huidige marketing in kaart brengen
  2. Concurrentieanalyse
  3. Buyer Persona’s opstellen
  4. Customer Journey uiteenzetten
  5. Uitwerken van leadgeneratie en contentstrategie
  6. Uitwerken lead nurturing traject & leadscoring definities
  7. Lead flows instellen


Veel onderdelen uit het proces vragen om specifieke kennis. Kennis waar een online marketingbureau die zich specialiseert in leadgeneratie verstand van heeft. Als jouw bedrijf deze kennis niet in huis heeft, is het onverstandig om zelf met marketing automation aan de slag te gaan.

Op zoek naar een marketing automation bureau?

The Conversion Department is specialist op het gebied van marketing automation. Vraag nu een gratis Kickstart Your Growth-sessie aan en we ontdekken samen de potentie van marketing automation voor jouw bedrijf.

Vraag nu een gratis sessie aan