fbpx

SEA specialist

Op zoek naar een SEA specialist?

Behaal snel een #1 positie in Google

SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel adverteren in de zoekmachines. Als SEA specialist zijn wij voor het vergroten van de vindbaarheid van jouw website en weten wij met online campagnes je doelgroep te bereiken.

Is het voor jouw bedrijf belangrijk grotere naamsbekendheid te genereren, meer klikken naar de website te realiseren of wil je de online verkoop vergroten? Dan is SEA hier het ideale middel voor. Een SEA specialist zorgt ervoor dat de juiste SEA strategie wordt uitgestippeld, de campagnes goed worden opgezet en continu worden bijgestuurd waar nodig.
  • Direct online vindbaar met online advertenties
  • Meer leads via jouw website dankzij relevante advertenties

Ontvang een gratis SEA scan

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Het neerzetten van de SEA strategie vormt de basis

Voordat de campagnes worden opgezet, is het goed om de strategie te bepalen. Hierin zetten we uiteen welke doelgroep we met de campagnes via Google Ads willen bereiken, welke zoekopdrachten belangrijk zijn en welk budget er ingezet gaat worden. Dit doen we uiteraard in goed overleg; als SEA specialist hebben wij de expertise, maar we zullen ook input vanaf jouw kant nodig hebben om de beste strategie neer te zetten.

Wat kun je van onze SEA Specialist verwachten?

Een winnende SEA-strategie voor jouw bedrijf

Strategisch en uitvoerend partner

Transparante en overzichtelijke rapportages

We zijn betrokken teamspelers

SEA specialist inzetten om op korte termijn resultaat te behalen

Na het uitstippelen van de SEA strategie is het tijd om de campagnes in te stellen. Dit vormt fase 2. De vooraf gekozen zoekwoorden worden ingezet binnen de campagnes, het dagbudget wordt ingesteld en er worden advertentieteksten geschreven. Het draaien van SEA campagnes is één van de meest effectieve manieren om binnen no-time resultaat te behalen. Door SEA in te zetten wordt jouw website namelijk direct zichtbaar binnen de zoekresultaten van Google.

Optimaliseren van de SEA campagnes voor het maximale resultaat

Het draaien van SEA campagnes is dus een effectief middel om op korte termijn resultaat te behalen. Toch zullen de campagnes ook altijd even de tijd nodig hebben om te leren en de juiste doelgroep te bereiken. Hier stopt het werk van een SEA specialist dan ook niet. Het optimaliseren van de campagnes is een proces wat continu doorgaat.

Tijdens deze optimalisatierondes zullen wij telkens weer de nodige aanpassingen doorvoeren om de campagnes naar de optimale performance te sturen. Het succes van de campagnes is vaak afhankelijk van hoe goed het account wordt geoptimaliseerd. Als dit verwaarloosd wordt, zullen de resultaten al snel minder worden. Door wekelijks te optimaliseren wordt de effectiviteit van de campagnes vergroot en de budgetten optimaal besteedt.

SEA specialist inhuren in het centrum van Rotterdam

The Conversion Department heeft jarenlang ervaring in online marketing landschap. Wij weten precies wat er gevraagd wordt om samen met jouw organisatie de gewenste groei door te maken. Vandaar dat onze slogan ook luidt: “Realizing online growth together!” Ben jij van plan om een SEA specialist in te huren? Via een gratis en vrijblijvende kennismaking bekijken wij graag gezamenlijk wat de mogelijkheden zijn. Kom met ons in contact!

Cases

Werk waar we trots op zijn

Opdrachtgevers

Wij werken zoal voor...