fbpx

SEO Rotterdam

Aan de slag met SEO in Rotterdam

Wil je met jouw bedrijf een #1 positie in Google?

Maar heb je niet de ervaring en mankracht om dat te regelen? The Conversion Department is hét SEO bureau in Rotterdam die jou hierbij gaat helpen. Ons team bestaat uit SEO specialisten welke zich dagelijks inzetten voor zowel grote- als kleine bedrijven om hoger in Google te komen.
  • SEO met een doordachte strategie
  • Meer websitebezoekers via Google

Vraag een gratis SEO scan aan

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Hoe vind ik het juiste SEO bureau in Rotterdam?

SEO is een duurzaam traject. Dit betekent dat een #1 positie in Google niet van de ene op de andere dag verkregen wordt. Houd rekening met minimaal 6 maanden voordat resultaat merkbaar wordt. Des te belangrijker om te weten hoe een SEO bureau te werk hoort te gaan. Over de juiste aanpak voor SEO vertellen we je graag meer.

Wat kun je van ons verwachten?

Een winnende SEO-strategie voor jouw bedrijf

Strategisch en uitvoerend partner

Transparante en overzichtelijke rapportages

We zijn betrokken teamspelers

Hoe gaat een SEO bureau te werk?

Een SEO bureau onderzoekt eerst je website om eventuele problemen of kansen voor optimalisatie te identificeren. Vervolgens wordt een strategie ontwikkeld voor het verbeteren van de positie van de website in zoekmachines door middel van technische optimalisaties, content creatie en linkbuilding. Het SEO bureau zal de resultaten van de strategie continu monitoren en aanpassen waar nodig om de beste resultaten te behalen.
Stap 1

Verkenning

Het begint bij een eerste kennismaking. In deze sessie komen we alles over jouw bedrijf te weten. We stellen de juiste vragen, bekijken het Google Analytics- en Google Ads-account en werken de verkregen informatie vervolgens uit in een beknopt document; een SEO-audit.
Stap 2

Onderzoek

Na de verkennende fase hebben we voldoende informatie om gericht onderzoek te doen. We voeren een zoekwoordenonderzoek uit om de meest interessante zoekwoorden voor jouw bedrijf boven tafel te krijgen. Tijdens de onderzoeksfase voeren we ook een concurrentieanalyse uit. We kijken naar de grootste concurrenten in Google en stellen vast hoeveel slagkracht nodig is om deze concurrenten te verslaan.
Stap 3

Optimaliseren

Met het onderzoek hebben we alle handvatten verkregen om de website daadwerkelijk te optimaliseren voor SEO. Allereerst gaan we de website technisch optimaliseren. We kijken naar mogelijke fouten binnen de website en lossen deze op. We houden ons bezig met zaken als snelheid, mobielvriendelijkheid, 404-errors, duplicate content en leesbaarheid. Vervolgens gaan we aan de slag met on-site optimalisatie: interne links aanleggen, afbeeldingen optimaliseren en landingspagina’s SEO-proof herschrijven. Het laatste onderdeel van deze fase is het schrijven van SEO-teksten. Dit is een continu proces om de vindbaarheid van de website uit te breiden.

Stap 4

Linkbuilding

Mogelijk is linkbuilding een onbekend begrip. Linkbuilding is het verkrijgen van linkjes van andere websites. Hoe waardevoller deze linkjes zijn, des te waardevoller Google jouw website vindt. Hierdoor stijg je in Google. In deze laatste fase gaan we de #1 positie in Google voor jou verzegelen en gaat SEO renderen. Je ontvangt grote bezoekersaantallen en de leads nemen hierdoor toe.
Nu je weet wat een gebruikelijke aanpak voor SEO is heb je een goed beeld van hoe een goed SEO bureau te werk gaat. Tot slot is het ook altijd goed om naar de resultaten van het SEO bureau in Rotterdam te vragen.

Cases

Werk waar we trots op zijn

Opdrachtgevers

Wij werken zoal voor...