fbpx

SEO-specialist Rotterdam

SEO-specialist inhuren in Rotterdam?

Heb je een gloednieuwe website laten bouwen om online beter zichtbaar te zijn?

Mooi, nú begint het pas echt. Nieuwe klanten komen tenslotte niet vanzelf op jouw website terecht. Een goede tactiek voor het verhogen van websitebezoekers is zoekmachine optimalisatie (SEO). Met SEO zorg je ervoor dat je een hogere positie in Google krijgt. Als SEO-specialist in Rotterdam kunnen we jou daarbij helpen. Benieuwd hoe wat dat aanpakken? Lees dan verder.
  • SEO met een doordachte strategie
  • Meer websitebezoekers via Google

Ontvang een gratis SEO scan van jouw website

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Wat is een SEO-specialist?

Allereerst is het goed om te weten wat een SEO-specialist precies doet. Laten we beginnen met de term ‘SEO’. SEO staat voor Search Engine Optimization ofwel; Zoekmachine Optimalisatie. Met slimme methodes optimaliseren we de website voor zoekmachines.

Er zijn meer dan 100 onderdelen hoe een SEO-specialist de website optimaliseert voor zoekmachines als Google en Bing, maar hier zullen we je verder niet mee vermoeien. Het is vooral goed om te weten hoe een SEO-specialist te werk gaat. Daar vertellen we je graag meer over.

Wat kun je van onze SEO specialist verwachten?

Een winnende SEO-strategie voor jouw bedrijf

Strategisch en uitvoerend partner

Transparante en overzichtelijke rapportages

We zijn betrokken teamspelers

Hoe gaat een SEO-specialist te werk?

SEO is een langdurig en duurzaam proces. Een #1 positie in Google heb je dus niet zomaar verkregen. Houd rekening met minimaal 6 maanden voordat resultaat merkbaar wordt. Des te belangrijker om te weten hoe een SEO specialist te werk hoort te gaan. Over de juiste aanpak voor zoekmachine optimalisatie vertellen we je graag meer.
Stap 1

Verkenning

Allereerst gaat de SEO-specialist met een SEO-scan aan de slag. Tijdens deze verkenning komen wij meer te weten over jouw bedrijf, achterhalen we welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw bedrijf én waar het grootste potentieel op SEO-vlak voor jouw website ligt.
Stap 2

Onderzoek

Na de verkenning hebben we voldoende input vergaard om grondig onderzoek te verrichten. We doen een uitgebreid zoekwoordenonderzoek om alle relevante zoekwoorden in kaart te brengen. Bovendien kijken we naar de concurrentie. Op welke zoekwoorden scoren zij momenteel en hoe ‘goed’ doet de concurrent het op SEO-vlak precies? Zo kunnen we uiteindelijk bepalen hoeveel slagkracht nodig is om andere websites te ‘verslaan’.
Stap 3

Optimaliseren

Met de resultaten van fase 1 en 2 in onze broekzak, hebben we genoeg gereedschap om daadwerkelijk de website te optimaliseren voor SEO. We starten met de technische optimalisaties van de website. Eventuele fouten in de website worden zo opgelost en de website heeft er direct profijt van. Denk hierbij aan problemen met betrekking tot de snelheid, mobielvriendelijkheid, 404-errors, duplicate content en leesbaarheid. De volgende stap is het doorvoeren van zogenaamde on-site optimalisaties. We gaan interne links aanleggen, afbeeldingen optimaliseren en landingspagina’s SEO-proof herschrijven. En tot slot gaan we aan de slag met content. Op basis van het zoekwoordenonderzoek worden nieuwe, relevante SEO-teksten geschreven met als doel het verhogen van de websitebezoekers uit Google en andere zoekmachines. Het ontwikkelen van SEO-pagina’s is een maandelijks proces om de vindbaarheid van de website steeds verder te vergroten.

Stap 4

Linkbuilding

De laatste fase is linkbuilding. Deze laatste fase is absoluut noodzakelijk om SEO écht te laten renderen. Met linkbuilding worden (waardevolle) links van andere websites verkregen. Des te waardevoller zo’n link is, des te groter de kans dat Google jouw website of pagina een hogere positie geeft. Met linkbuilding is het doel om uiteindelijk de #1 positie in Google te verzegelen. Zo krijg je grote bezoekersaantallen en meer leads via jouw website.
Zo gaat een SEO-specialist dus te werk. Ook wij als SEO-bureau in Rotterdam gaan zo te werk. Wanneer je concreet opzoek gaat naar een partner, doe je er ook altijd verstandig aan naar concrete resultaten te vragen. Zo krijg je een gevoel bij wat het SEO bureau kan.

Op zoek naar een SEO-specialist in Rotterdam?

The Conversion Department staat bekend als SEO-specialist in Rotterdam. Vraag nu een gratis en vrijblijvende SEO-scan aan voor jouw bedrijf. Zo ontdekken we samen waar de SEO-potentie voor jouw bedrijf ligt!

Cases

Werk waar we trots op zijn

Opdrachtgevers

Wij werken zoal voor...