fbpx

Aanpak

Met een duidelijk stappenplan naar de volgende fase groeien

Het begint bij een heldere werkwijze

Succesvolle samenwerkingen ontstaan vanuit duidelijke afspraken en goede resultaten. Om efficiënt met budget om te gaan en maximale prestaties te realiseren, werken wij in al onze projecten volgens een vaste werkwijze. Dit schept duidelijke verwachtingen binnen de samenwerkingen met onze klanten en opdrachtgevers. Graag vertellen we je hoe we als online marketing bureau in Rotterdam te werk gaan.
Groeiscan
In de groeiscan wordt de huidige situatie geanalyseerd en brengen we de online potentie in kaart. Dit geeft inzicht in de vraagstelling of doelstelling zodat een scherp eerste advies gegeven kan worden. Dit doen we uit oogpunt van efficiënte budgetverdeling, maar ook om kennis te maken met elkaar.
Research & Strategie​
We denken strategisch na over marketingdoelstellingen voordat we online kanalen inzetten. Bij aanvang van ieder project stellen we doelstellingen vast. Wij helpen onze klanten om deze te doorgronden. Door goed online onderzoek te doen, kunnen we adviseren hoe we de doelstellingen op de juiste wijze behalen. Met een uitgekiende strategie definiëren we jouw succesformule.
Activatie​
Onze specialisten stellen alle online kanalen professioneel in. We stellen alle tracking en meetvariabelen in, maken connecties met diverse online kanalen en stellen een dashboard op waarin prestaties real-time gemonitord kunnen worden. Waar nodig zetten we onze afdeling content en community management in om met de juiste beelden jouw doelgroep aan te spreken. Dit is afhankelijk van de grootte van het vraagstuk.
Online ritme​
Wij plannen doelmatige campagnes en creëren online ritme. Continue interactie met je doelgroep. Conversie is onze ultieme drive. Maximaal rendement uit online kanalen; meer leads, meer kliks, meer conversie. Maandelijks rapporteren we middels een dynamisch dashboard en geven we onze aanbevelingen.