fbpx

Disclaimer

Graag vertellen we meer over onze disclaimer

The Conversion Department is een geregistreerde handelsnaam onder de BV Unite Me met kvk nummer 66561531. The Conversion Department, verleent u hierbij toegang tot theconversiondepartment.nl en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door The Conversion Department en derden zijn aangeleverd. The Conversion Department behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op theconversiondepartment.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van theconversiondepartment.nl.

Beperkte aansprakelijkheid
De op theconversiondepartment.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van The Conversion Department.nl.

In het bijzonder zijn alle prijzen op theconversiondepartment.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard en op basis ervan zal geen overeenkomst tot stand komen.

The Conversion Department zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom liggen bij The Conversion Department, tenzij anders vermeld. Voor gebruik van content kun je contact opnemen met redactie ([email protected]).