Samenwerken met een Social Media specialist

Vandaag de dag is social media onderdeel geworden van ons dagelijks leven. Het is niet meer weg te denken en er is dan ook maar liefst 96% van de Nederlandse bevolking actief op minimaal 1 social media kanaal. Jouw doelgroep is ook te vinden op sociale media en dus is het goed om ermee aan de slag te gaan. The Conversion Department is social media specialist en kan adviseren én helpen bij het kiezen van de juiste kanalen en kunnen jouw doelgroep bereiken met pakkende content.

Online marketing bureau Rotterdam

Partners waar wij trots op zijn

Als online marketing bureau werken we aan online groei voor verschillende opdrachtgevers.

Voordelen van sociale media

Wij weten als social media marketing specialist maar al te goed hoeveel voordelen sociale media voor jouw bedrijf te bieden heeft. Graag zetten we alle voordelen op een rijtje:

Hoe gaat een social media specialist te werk?

We beginnen altijd met het uitwerken van de strategie. Zonder strategie is het lastig doeltreffend met social media aan de slag te gaan. De strategie is op te delen in twee tactieken. De doelgroep kan namelijk op twee manieren bereikt worden: via organische content op de tijdlijn of met betaalde advertenties. Betaalde advertenties bieden de mogelijkheid om tegen betaling direct jouw doelgroep te bereiken.

Organische content valt onder de noemer Social Media Managament. We onderhouden jouw social media kanalen: we creeëren content, plaatsen berichten en monitoren en beantwoorden reacties en berichten.

Betaalde advertenties via social media valt onder de noemer Social Media Advertising en zit net iets anders in elkaar. Hoewel er gelijkenissen zijn, is het wel degelijke een andere tak van sport. Graag sommen we de verschillen onder elkaar op.

Organische social media strategie

Betaalde sociale media strategie

Organische en betaalde content combineren

Bij The Conversion Department combineren we graag beide tactieken. Met organische content kunnen we namelijk fans creëren voor jouw merk. Betaalde content maakt het juist mogelijk om de doelgroep voor het eerst in aanraking te laten komen met jouw bedrijf. Deze twee tactieken vullen elkaar zo dus goed aan.

Op zoek naar een social media specialist?

Is de tijd rijp om aan de slag te gaan met social media? Bij The Conversion Department houden we ons dagelijks bezig met social media voor onze klanten. Als social media specialist kunnen we jou helpen om van de inzet van social media voor jouw bedrijf een succes te maken. Vraag nu een gratis en vrijblijvende sessie aan en we kijken samen naar de potentie van social media voor jouw bedrijf.

Vraag nu een gratis 'Kickstart Your Growth'-sessie aan

(Vereist)