fbpx

Webontwikkeling

Het centrale punt van je online inspanningen

Meer dan alleen een visitekaartje

En het is veel meer dan dat: al jouw online inspanningen komen er samen. Campagnes die worden ingezet met Social Advertising leiden naar je website, SEO wordt ingezet om je website een hogere positie te geven binnen de zoekresultaten en dankzij conversie optimalisatie (CRO) wordt van je website een leadgenerator gemaakt. Het is dus van groot belang dat jouw website gebruiksvriendelijk, relevant en betrouwbaar is.
  • Volledig maatwerk website afgestemd op jouw online doelstellingen
  • Een website die inspeelt op de behoefte van jouw klant

Ontvang een gratis scan van jouw website

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Jouw website volledig op maat gemaakt

Bij het ontwikkelen van jouw website staat het doel van je website centraal. Tegelijkertijd kijken we naar hoe we het beste jouw website kunnen inrichten om de gebruiksvriendelijk optimaal te maken.

Wat wil je dat een bezoeker doet op je website? Dit kan heel verschillend zijn: van een offerteaanvraag tot het downloaden van een brochure en van een afspraak inplannen tot een verkoop uit je webshop. Het is een must dat jouw website volledig op maat gemaakt is. Een goede website draagt bij aan het behalen van de online doelstellingen én je website wordt volledig in lijn met de huisstijl van het bedrijf ontworpen.

Het startpunt van een nieuwe website is een sterk webdesign

Het uitstraling van je website moet volledig binnen jouw positionering en beeldtaal passen. De beeldtaal is de basis voor je websitedesign; welke kleuren, stijlelementen, lettertypen en beelden gebruiken we? Met het design wordt ook direct rekening gehouden met de gebruiksvriendelijkheid: waar komen de buttons, titels en formulieren te staan, zodat een bezoeker gemakkelijk de informatie vindt die hij zoekt.

Wanneer het definitieve webdesign ontworpen is en de belangrijkste functionaliteiten van de website zijn getest, zal het webdesign worden omgezet naar een werkende website in het WordPress CMS. Een website waarbij volledig rekening wordt gehouden met techniek, content en vereist onderhoud.

Eenvoudig beheer met WordPress CMS

Het WordPress CMS is verreweg het meest populaire CMS wereldwijd. En dit is niet zomaar. WordPress stelt ons in staat elk type website te maken. Denk daarbij aan zakelijke websites, blogs, webwinkels en portfolio’s. Bovendien is de software en community achter het CMS betrouwbaar wat maakt dat WordPress inmiddels niet meer weg te denken is.

Webontwikkeling uitbesteden bij TCD

Je website is het belangrijkste onderdeel van je online presentatie. Maar met een website alleen kom je er nog niet. Vanuit onze diversiteit aan expertises kunnen wij een geheel pakket aanbieden, wat zorgt voor succesvolle website. De disciplines vullen elkaar aan en maken samen een sterke website.

Met zoekmachine optimalisatie (SEO) maken we jouw website vindbaar. Heb je eenmaal de bezoekers op je website? Dan leiden we zo door middel van conversie optimalisatie gemakkelijk door de website heen, tot het gewenste doel. Met content creatie houden we je website up-to-date met vernieuwende artikelen, blogs en beeldgebruik. Aan de hand van data en analyse monitoren én verbeteren we de prestaties van je website en geven we maandelijks een rapportage en advies om je website door te ontwikkelen.