fbpx

Cases

Online afspraken genereren voor een moderne, lokale schoonheidssalon

In 4 maanden is er maar liefst 351% groei in organisch verkeer gerealiseerd
Het aantal online afspraken is exponentieel toegenomen
Een significante verbetering in de ranking van MAY Beauty Concept op Google

Klant

MAY Beauty Concept

Vraagstuk

MAY Beauty Concept, een trendy schoonheidssalon in Rotterdam met New Yorkse vibes, is in slechts 3 jaar tijd een onmisbaar onderdeel geworden van de winkelstraten in Rotterdam.

Wij helpen MAY Beauty Concept met het binnenhalen van meer online afspraken. Dit konden we alleen voor elkaar krijgen aan de hand van een krachtige online strategie, die gericht is op het verbeteren van de online vindbaarheid van de schoonheidssalon.

Klant

MAY Beauty Concept

Diensten

  • Online Strategie
  • Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
  • Rapportage & Advies

Aanpak

Effectieve benadering van de doelgroep via zoekmachines

Met het bepalen van de online strategie werd duidelijk dat potentiële klanten lokaal op zoek zijn naar verschillende behandelingen die MAY Beauty Concept aanbiedt. Dit gaf ons de perfecte kans om zoekmachine optimalisatie (SEO) in te zetten om de online vindbaarheid te verbeteren. Met een doordachte SEO-strategie hebben we een uitgestippeld plan opgezet om het relevante organische verkeer zo snel mogelijk te verhogen.

Oplossingen

3 pijlers voor succes: techniek, content en autoriteit

De SEO-strategie richtte zich op het verbeteren van de technische aspecten, het creëren van waardevolle content en het verhogen van de autoriteit van de website. Door deze drie pijlers gelijktijdig aan te pakken, is het gelukt om het zoekverkeer in korte tijd aanzienlijk te verhogen. We hebben relevante content gecreëerd die direct aansluit bij de doelgroep, waardoor potentiële klanten werden aangemoedigd om online een afspraak te maken bij MAY Beauty Concept.

Resultaat

Groei in organisch verkeer leidt tot meer online afspraken

Door ons uitsluitend te richten op zoekmachineoptimalisatie (SEO), zijn we erin geslaagd om het organisch verkeer binnen slechts 4 maanden met 351% te laten groeien. Deze stijging in websitebezoekers is ook duidelijk terug te zien in het aantal online afspraken dat wordt gemaakt.

''Ik ben ontzettend tevreden over mijn samenwerking met TCD. Ze hebben binnen een korte tijd mijn bedrijf laten groeien door diverse marketing strategieën. Daarnaast is de communicatie erg prettig, en word ik altijd goed geholpen. Dankjewel TCD!''